Syeera Adnin
Little Star !


Hello im NUR SYAHIRA ADNIN. But you can call me Syeera or Iera for short . Do behave yourself and i'll behave myself !
Facebook | Twitter


One Little Two ..

Story About


Lastnight ..


Sweet Dreams ..
Skin By SyaraViolet
Basecode By LetthaKyra
images HusnaFarryn
Best view in Google Chrome
DEMAM ...errr ,
Tuesday, 27 December 2011 | 21:05 | 0 stars
hye awak .hari neh iera sangat boring .nak tidur pun tak boleh .errr ,geram gilaaaa .tengok laaa jam lani ,dah pukoi ,2.10am ,tak tidur tidur g .gerammmm gilaaa !act ,iera sekarang dok demam .demam panas pulak tuh .huh !dok elok elok ,demam pulak .tuh iera tak boleh tidur ,sebub dari pagi lagi iera asyik tidur jaaaa .arghh .btw ,iera demam ,iera boleh lagi dok makan choklat .demam demam mana boleh makan choklat kan kan .choklat tuh orang special yang bagi dekat iera tahu .tuh demam iera koi lega sikit sekarang neh .thanks ,for yang jaga iera demam tadi neh .sayang anda tahu .huhuhuhuuu ;E

same like me :'/
apa apa pun ,demam iera dahh mula nak reda dahh .thanks to azri and aliff roslan ,because make me happy .iera happy sangat dok dgn hampa tahu .tak lupa jugak aniep and din kacang ,sanggup teman aku walaupun duk diluar .iera nak minta maaf dekat L because tak mesej awak tadi ,sorry ;D

rindu someone ;/ ,who ? -,-'

p/s esuk kena pi sekolah wehhh .hate it !


Older Post | Newer Post