Syeera Adnin
Little Star !


Hello im NUR SYAHIRA ADNIN. But you can call me Syeera or Iera for short . Do behave yourself and i'll behave myself !
Facebook | Twitter


One Little Two ..

Story About


Lastnight ..


Sweet Dreams ..
Skin By SyaraViolet
Basecode By LetthaKyra
images HusnaFarryn
Best view in Google Chrome
HIM ;D
Tuesday, 27 December 2011 | 00:57 | 0 stars
peeps ,my walking blog .smile like me ;D .mata kejip sebelah uke ,baru rock !hahahahaaaa .hari neh amat memboringkan .nak tahu kenapa ,yaala ,dok rumah macam anak baik jaaa .btw ,iera memang baik pun .dok boring boring neh ,iera jenguk jenguk laaa blog orang ,*means blog walking kan .hewhewhew .banyak iera tengok ,blog mereka bertukar wajah baru !JELES !errrr -,- .yang iera neh ,still dgn wajah blog lama .yala ,iera tak pandai sangat bub bub blog blog neh .jangan laa suruh iera ajaq tuh neh ,pasai blog .i\nanti jadi kot lain .huhuhuhuu .LARI TAJUK DAH !

uke ,memang iera duduk rumah seperti orang tatau nak buat ntng apa ,*ayat perghh !* tetapi iera still ada teman yang boleh menghiburkan iera .DIA suka buat iera tergelak-gelak .huhuhuu .hahahahaaa ,dalam headphone pun kami boleh jadi apatah lagi bila berjumpa .lagi menjadi laa agaknyakan .biasa laaa ,him always make me happy .when i was sad ,him can make me happy .ILOVEHIM !*tunggang terbalik*

iera juz nak bagi tahu jaaa ,yang iera JELES tengok blog korang yang cantik mantek ,yang sweet mweet ,yang lawa bagai ,and yang comey nomey omeyy neh .iera boring tahapp neh .errrr -,- .noh ?hahahahaa ;D

SMILEEEEEEEEEEEEEE !
smilee like me ;D


Older Post | Newer Post