Syeera Adnin
Little Star !


Hello im NUR SYAHIRA ADNIN. But you can call me Syeera or Iera for short . Do behave yourself and i'll behave myself !
Facebook | Twitter


One Little Two ..

Story About


Lastnight ..


Sweet Dreams ..
Skin By SyaraViolet
Basecode By LetthaKyra
images HusnaFarryn
Best view in Google Chrome
diriku amat berharga :)
Thursday, 16 February 2012 | 02:55 | 0 stars

assalamualaikum waramatullah hiwabarukatul .uke ,aku tau ejaannya salah .hihihii :3 .nak buat cena ,tak pandai mengejaa lagi .diriku diseksa begitu tajam ,sedangkan dirimu terasa leganya dengan tindakan apa yang kau lakukan terhadap ku .setiap kali hujan di embun membasahi bumi ,setiap kali litu laa ,air mata ku mengalir kerana mu .acewah ,mukadimah aku ,hahahaaa .cukup lawak ! ,tapaa biarkan :3 .asaikan aku bahagiaa .hihihiii :)


sejak masuk tahun 2012 neh ,aku agak busy sedikit keh .al-maklum laaa ,budak pelajar SPM katakan .diri neh duk merasa ,busy sana ,busy sini ,busy itu ,hmm busy macam macam lagi laa . tuition nak dikatakan  setiap hari .extra kelas laa ,setiap petang ,balik sekolah pukoi 4.30 paling lewat pun .setiap hari rabu aku kerja .ouh ,btw ,datang laaa tempat aku berniaga keh berdekatan dengan taman suria 3A ,jitra ,kedah :) ,nak promote kit .hihihiii :3 mesti korang terfikir kan yang time table aku neh agak padat .yeah ,that's right :) sometimes nak online sekejap pun mesti kena bising dengan my mum .syiah !pi baca buku ,nampak laptop free jaaa ,nak online !gitu laa mulut mak aku .adek aku pun gelak kehkehkehkeh :D .cukup kurang diajar !




keh ,disediakan maklum ,aku amek aliran mata pelajaran pendidikan seni visual (PSV) .(keh kami tak tanya pun) errr ,sajaa jaa gatai mulut nak bagitau .hihihiii .keh ,sesiapa yang amek aliran PSV  tuh ,mesti hampa semua dah dapat kerja khusus nuh .hampa semua amek kod number berapa ?aku amek number 1 ,yang buat kasut lukisan marin nuh .neh untuk bebudak PSV jaa keh .sesiapa bukan budak PSV ,jangan baca .dilarang ! uke ,i just kidding .see ,try hampa tengok picture atas nuh .gamaq kasut ,tapi tadak laa lukisan marin .comey kan kasut tuh .hewhewhew :D




kenapa ada gambar patung ini ?sebenarnya ,aku nak bagitau ,yang aku rindu someone yang memiliki patung ini .bak si dia katakan ,yang kecik itu aku , dan yang besaq tuh dia .wah !rindu gila time moment g neh .macam nak putar balik jaa masa .selalu tiap kali aku nak tidur ,mesti dia mengusik aku .sayang ,cuba try tengok sapa ada sebelah sayang ?(keh dialog sedikit :D) ,aku pun berasa bodohnya tengok laaa ,then dia kata laaa ,ada tak bayang bayang puteh ,mata merah and rambut panjang berjelaa (kita bayangkan monster yang sedang kelaparan keh) dengan berasa cemas dan takut ,aku pun kata laa kat diaa .sayang jahat !lepas tuh terus letak fon .serius beb ,takut kod kan .dalam pukoi 3.00am ,dengaq bunyi angin puh puhh ~ ~ ~ sapa tak takut kan .uke secara kesimpulan jalan cerita ini ,.kami sukaa melawak manjaa ,sometimes tuh kami ada laa jugak melawak kasar .hihihii :# .tetapi paling aku suka kan ,bangun pagi pagi ,i have got one new message !and opennn ,arghhh ,i get message from him .sukewnyaaaaa .bangun bangun qenyeh jaaa .hoihoihoihoi :I




tetapi sekarang kemseraan kita itu ,sudah hilang .entah pergi kemana ,entah awak buang kemana pun saya tak tahu .memang message tuh still lagi saya simpan .kita pun lani sekarang jarang sangat contact .kita just contact benda benda yang penting jaaa .,sometimes tuh kita message pun dah naik boring ='= .dulu awak tak macam neh pun .hmmm =,=  awak sudah berubah !awak ,saya tahu awak masih sayang kan saya lagi ,saya pun still sayang kan awak jugak .please come back to me ,i need u in my hug .i just want only u in my heart .please sayang :'/

p/s :bilaa laa SPM nak habis neh ?tension segala bagai dah lani .errr  =.=
       kbai :)
oh lupaa !nak promote something kit .follow my twitter keh https://twitter.com/#!/syeraalala ,aku lani banyak menghabiskan masa dengan twitter kit .senang nak online guna mobile :)


Older Post | Newer Post